Dankort + VISA/Dankort VISA Electron VISA MasterCard Maestro MobilePay

Persondatalov

Persondataforordningen og anvendelse af cookies på Koishop,dk og Vandihavenshop.dk

Via vores webshop sker der en automatisk databehandling – vedr. opbevaring af de person- oplysninger som du overgiver til os ved afgivelse af ordre.

Såfremt din profil hos os er inaktiv i 2 år slettes dine oplysninger automatisk.

Dine ordre anonymiseres (dvs. ordre bevares i vores system – men dine persondata fjernes) automatisk efter 5 år.

Vi har kun – og opbevarer kun de oplysninger som du selv giver os.

Dvs. vi har dine almindelige personoplysninger navn, adresse, e-mail, telefon og din IP-adresse.

Dine betalingsoplysninger er ikke synlige for os. Vi kan kun se hvilket kort du benytter og et transaktionsnummer.

Cookies

Cookies er oplysninger, som lagres på automatisk din egen computer, når du søger efter varer på nettet. Cookies bruges f.eks. til at genkende dine interessepunkter en specifik hjemmeside – eller generelt. Derfor vil din computer huske hvad du tidligere har søgt på nettet.

Oplysninger som registreres via cookies, kan bruges til statistik eller udvikling af forbedrede hjemmesider.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

På Koishop.dk & Vandihaven.dk anvender vi via vores webshop og hjemmeside cookies.

Hos Koishop og Vand i haven anvender vi cookies på koishop.dk & Vandihaven.dk for at optimere hjemmesidens funktionalitet. Vores cookies giver os info så vi kan skabe en god oplevelse for dig, når du besøger hjemmesiderne.

Vi anvender også 3.parts cookies såsom facebook og instegram.

Tekniske cookies

Vandihavenshop.dk og Koishop.dk ejes af Atlantis.dk og administreres af ScanNet.

Vores domæner er hosted hos Simply.com – se. evt deres persondata politik på https://www.simply.com/dk/privacy-policy/

Vandihavenshop.dk og Koishop.dk bruger cookies til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger Hostedshops cookie-script til at sikre at du er blevet informeret vores cookies. Derfor undgår du at vi spørg dig om brug af cookies hver gang du besøger vores hjemmeside.
 

Optimeringscookies

Disse cookies bruges blandt andet til analyse via Google Analytics til at se hvordan du ’bevæger dig rundt’ ind vores hjemmeside.  Oplysninger gemmes på Googles servere.

Cookie bruges ligeledes ved visning af Youtube-film på vores domæner.

Det er herigennem at Youtube kan lave statistik på hvem der ser hvilke videoer og hvor mange gange du har set den – helt eller delvist. 

 

Du kan selv slette cookies på din computer.

Såfremt du ikke ønsker at Cookies giver dig forslag til at besøge div. Hjemmesider, så skal du manuelt gå ind og slette registreringerne af dine tidligere besøg.

Husk at du skal gøre det på alle de browsere som du gør brug af

Links til vejledninger i hvordan du sletter cookies:

                                                

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på 57600606 eller skrive en mail på mail@vandihavenshop.dk